Főoldal

  “Sokszor és sokat nevetni; elnyerni az intelligens emberek megbecsülését, a gyermekek ragaszkodását; kivívni az őszinte kritikusok elismerését és elviselni a hamis barátok árulásait; örülni a szépnek, megtalálni másokban a jót; jobbítani egy kicsit a világon – egy egészséges gyerekkel, egy parányi kerttel vagy azzal, hogy biztos lábon állva élsz; tudni, hogy legalább egyvalaki könnyebben lélegzik, mert te voltál. Ez a boldogulás, ez a siker.”

(Ralph Waldo Emerson)

Számlaszám: 71800013-11156497

Események

Alapítványunk 2016-tól szerepel  a NAV honlapján közzétett regisztrációs listán, amely alapján lehetőség van az adó 1%-ának felajánlására.
Amennyiben az Alapító Okiratban meghatározott célokat támogatni kívánja, kérjük rendelkező nyilatkozatában jelölje meg adószámunkat: 18281105-1-02
 
Köszönjük adományát!

 

2018. éves beszámoló

Bővebben

 

2016. december

Bővebben

2015. éves beszámoló

Bővebben

2014. karácsonya játszani kéne újra módra

Hátrányos helyzetű gyermekek, rászorult családok kerültek karácsonyi támogatásunk központjába, hogy az ő karácsonyuk se nélkülözze a boldog pillanatokat.

Az adományozottak kiválasztása a „Völgységben” működő Családsegítő Szolgálat családgondozóinak javaslata, az általuk készített környezettanulmány alapján történt. A családgondozók napi munkájuk során közvetlen kapcsolatban állnak a szociálisan rászorultakkal, nehéz sorsú emberekkel.

Bővebben

Az „Együtt 1 másért” Nappali Intézmény támogatása 2014-ben:

Alapítványunk 2014-ben 300.000,-Ft-tal segítette a Bonyhád, Dózsa Gy. u. 32. szám alatti székhelyű „Együtt 1 másért” Nappali Intézményt, melyet magánszemélyektől, gazdasági társaságoktól gyűjtött. 50.000,-Ft értékben udvari térkövezés valósulhatott meg, szebbé téve az ellátottak szabadidős környezetét.

Bővebben

Alapítványunk köszönetet mond a magánszemély és vállalkozó adományozóknak, mindazok nevében is, akik felé a segítő kezeket irányíthattuk. Köszönjük, hogy szebbé tehettük mások karácsonyát!

Bővebben

Alapítványunknak – magánszemélyek és vállalkozók támogatásai által – lehetősége nyílt hátrányos helyzetű gyermekek, fogyatékkal élők, rászorult családok karácsonyi megajándékozására. Karácsony

Bővebben

 

 

Az OVB Pályázati Program keretében az OVB Vermögensberatung Kft. és a Real Budget Kft.  350.000-350.000,-Ft, összesen 700.000,-Ft támogatást nyújtott a „Játszani kéne újra” Közhasznú Alapítványnak azzal a meghatározott feltétellel, hogy segítse a Magyarbólyi Óvoda udvari játékainak cseréjét. 

 

Bővebben

 

Alapítványunk 2013. május hónapban - az OVB Vermögensberatung Kft célszerinti juttatásának köszönhetően – 450.000,-Ft támogatást nyújtott a teveli „Árvácska” Átmeneti Otthonnak. 

Bővebben

 

A Bonyhád, Dózsa György u. 32. szám alatt működő, fogyatékos személyek nappali ellátását és fejlesztő foglalkoztatását ellátó "Együtt 1 másért" Nappali Intézmény 5 éves jubileumi rendezvényének támogatása.  

Bővebben

 

Támogatást nyújtott Alapítványunk Schuszter Péter felajánlásából, a Bonyhádon, 2012. július 14-én - helyi szociális és gyermekjóléti feladatokat ellátó intézmény és civil szervezetek támogatásával - szervezett „családi nap és játszóház” rendezvényhez.  

Bővebben