2017 adományok

Tisztelt Adományozónk!

 

A „Játszani kéne újra” Közhasznú Alapítvány ( székhelye: 7695. Óbánya, Fő u. 87.) és az Alapítvány támogatottjai nevében is tisztelettel megköszönöm a 2017. évi adományát, SZJA 1 %-ának felajánlását!

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2017. év végén is – közhasznú célkitűzéseinknek megfelelően -  fogyatékkal élők, betegséggel küzdők, rászorult családok támogatására fordítottuk a juttatásokat.

240.000,-Ft támogatás került felosztásra, 50.000,-20.000,-illetve 10.000,-Ft-os adományokkal, amelyhez egy kis karácsonyi csomagot is kaptak a rászorultak. Elsősorban olyan személyek, családok részesültek támogatásban, akik önhibájukon kívül, súlyos betegség folytán jutottak nehéz szociális körülmények közé. A pénzösszeget gyógykezeltetésükre, gyógyszervásárlásra fordíthatták, a tartós élelmiszer, édesség pedig egy kis figyelmesség volt, hogy örömtelibbé tegyük karácsonyukat. A betegségtől szomorú arc is felderül, ha érzi, hogy odafigyelnek rá, gondoskodnak róla.

A magánszemélyek támogatásán túl hozzájárultunk az „Együtt 1 másért” Nappali Intézmény jubileumi rendezvényéhez 50.000,-Ft-tal, a Mozgássérültek Bonyhádi Egyesületének „Összefogás napja” rendezvényéhez pedig 45.380,-Ft-tal. Ezeken a rendezvényeken fogyatékkal élők vettek részt, az ő szabadidejük kellemesebb eltöltését szolgálták az itt előadott színvonalas műsorok, amelyek megszervezését Alapítványunk támogatása biztosította.

 

Köszönjük támogatását mindazok nevében, akiknek segíthettünk, és kérjük, amennyiben lehetősége van rá, 2018. évben is ajánlja fel az SZJA 1%-át Alapítványunknak, az alábbi adószámunkra:

18281105-1-02

 

                                                                                            Póthné dr. Veres Gabriella

                                                                                                     kuratórium elnöke